De productiviteit en de zingeving van je werknemers verbeteren?

Heb jij je wel eens afgevraagd hoe je de productiviteit en de zingeving van je werknemers kan verbeteren? Wellicht kan (leefstijl)coaching voor jouw werknemers een uitkomst bieden. Wanneer jouw werknemers een gezonde leefstijl hebben en geen last hebben van stress zullen zij productiever zijn en meer zin hebben in hun werk. Dit levert een voordeel op voor zowel de werkgever en de werknemers.

In het coach traject ga ik samen met de cliënt kijken hoe hij/zij zich beter gaat voelen en optimaal kan genieten. Tijdens het traject staan de volgende kernwaarden centraal:

  •  PMA oftewel “Positive Mental Attitude”: Door een positieve mindset kan de cliënt al heel veel bereiken, tijdens onze sessie zal dit dan ook centraal staan;
  •  Algehele gezondheid: De reguliere gezondheidszorg zegt vaak dat je gezond bent als je lichamelijk niets mankeert. Ik ben er echter van overtuigt dat iemand pas echt gezond is als hij/zij zich ook zo voelt, dit betekend dat de cliënt zich lichamelijk fit voelt maar ook geestelijk gezond;
  • Zingeving: Door te kijken wat de cliënt gelukkig maakt en hier op de werkvloer rekening mee te houden. Kan de productiviteit vergroot worden.

Neem voor een vrijblijvend gesprek of offerte contact met mij op.

Stefan de Baat

+31 621835779

stefan@pmalifestyle.nl