Wil jij gezonder en gelukkiger leven?

In de PMA Health Guide vind jij de informatie die je nodig hebt om de eerste stappen te kunnen zetten.

Meer dan 50 pagina’s vol informatie, links en tips over voeding, beweging, stress, ontspanning en slaap. Geen tijdelijke oplossingen meer, maar juist werken aan permanente oplossingen!

Ontvang nu de Health Guide voor 25 euro.

Blijf niet rondlopen met dat slechte gevoel

CREËER DE ENERGIE OM WEER TE DOEN WAAR JE GELUKKIG VAN WORDT,
ZODAT HET LEVEN WEER EEN FEEST WORDT!

LAAT ME RADEN…

Je weet best wel behoorlijk veel over “gezond eten” en de nodige voedingsschema’s, stappenplannen of trucjes heb je al wel geprobeerd.

En ook al doe je zo jouw best om gezond te eten, te sporten (meditatie wellicht) toch worstel je met terugval momenten.

Je bent het zat om methodes te volgen die niet bij je passen en maar tijdelijk resultaat geven. Wat voor een ander werkt hoeft niet perse voor jou te werken, toch?

Maar je wilt je zo graag goed en energiek voelen?

Ja, natuurlijk wil je dit.
Uiteindelijk wil je die gezonde balans vinden.
Maar dan zonder de tips en trucs van iedere ervaringsexpert uit te moeten proberen…

Vastzitten in die vicieuze cirkel van weinig energie, van telkens op zoek naar iets nieuws, wat toch niet werkt kost zoveel…

 • Een paar kilo minder..
 • Een korte vakantie doet me vast goed..
 • In een nieuwe baan.. voel ik me vast weer beter


Hoe vaak heb je jezelf dit al horen vertellen?

Als jij dag in, dag uit, denkt dat je met een tijdelijke oplossing meer energie en plezier in je leven krijgt…

 • Verspil je waardeloze tijd en energie (en geld!), die je had kunnen spenderen aan jouw passies, jouw bedrijf of jouw vriendschappen.
 • Is dat ook nog eens kostbaar voor jouw gezondheid; het geeft je namelijk een hoop stress.
 • Je denkt (hoopt) dat het de volgende keer echt anders zal zijn. En je bent teleurgesteld wanneer je voor je gevoel weer terug bij af bent.

IK WEET HOE HET VOELT..

Ik dacht dat tot een paar jaar geleden namelijk ook ontzettend vaak. Ik dacht dat een vakantie mijn gevoelens en problemen zouden oplossen, maar niets bleek minder waar. Al vanaf de eerste dag na mijn vakantie kwamen alle negatieve gevoelens weer terug.

Je raadt het al: ik hield dit niet snel vol. In 2018 kreeg ik dan ook een burn-out. Ik kwam erachter dat tijdelijke oplossingen niet helpen en dat de kern van het probleem moet worden aangepakt. Ik ging gezonder eten, minder drinken en meer sporten.

Na 2 jaar hard werken en veel vallen en opstaan had ik eindelijk het resultaat dat ik wilde: ik voelde me weer goed, kon weer genieten en had weer energie om te doen waar ik gelukkig van word. En dat gun ik jou ook! Op een manier die bij jou past en voor jou werkt.

Dus wil jij weer:

 • Lekker in je vel zitten en weten hoe je dit volhoudt?
 • Meer energie hebben na een lange dag?
 • Wil jij gezonde keuzes maken en nog steeds kunnen genieten?

IK HEB GOED NIEUWS

Het maakt niet uit hoe lang je je al ongelukkig voelt, hoeveel je al geprobeerd hebt of hoe oud je bent.

Dit is ook voor jou mogelijk.

Maar dan is het wel tijd om te stoppen met wat je altijd deed en de kern van het probleem aan te pakken!

‘Oké, Stefan, klinkt goed, maar waar begin ik dan?’

Ik geef je geen quick fix, want ik weet uit ervaring dat die niet bestaan. Ook geloof ik niet in zoiets als “dit heeft voor mij gewerkt dus dit is de oplossing en dé formule door automatisch ook voor jou werkt”. Nee, dat is extreem gevaarlijk zelfs. Jij bent uniek en daarmee is jouw situatie per definitie anders dan die van mij. Wat mij er bovenop heeft geholpen, hoeft voor jou niet te werken.

Wanneer ik als “ervaringsexpert” mijn situatie projecteer en mijn oplossing voorleg aan jou (waar dit niet bij past) is de kans groot dat het niet werkt. En ben jij weer terug bij af.

Daarom geloof ik erin om voor jezelf te ontdekken wat bij JOU past. Want alleen dan kun je er volledig achter staan en heb je blijvend resultaat. Zodat je dit keer wel echt geholpen bent naar jezelf weer goed voelen en vol energie van het leven te kunnen genieten.

Speciaal hiervoor heb ik de Health Guide ontwikkelt, een gids op weg naar een leven vol energie en plezier.

Met de Health Guide werk je stap voor stap aan:

 • Je voedingspatroon (zeg maar doei tegen jojo en terugval)
 • Hoe je snel winst kan behalen op het gebied van voeding en gezonde levensstijl
 • Versterken op zowel fysiek als mentaal vlak (die 2 zijn meer verbonden dan je denkt)
 • Kortom, je gaat leren en begrijpen hoe je weer een energiek lijf krijgt in plaats van klakkeloos een methode te volgen

Wordt expert over jezelf en stapt uit de vicieuze cirkel van methodes en stappenplannen van “ervaringsexperts” die van korte duur zijn.

Geen tijdelijke oplossingen meer, maar juist werken aan permanente oplossingen!

Krijg nu toegang tot de Health Guide voor slechts 25 euro.

PMA Health guide mock up
PMA lifestyle coach, Stefan

Veel gestelde vragen:

Ik lees nergens dat ik hierdoor afval, is dit wel mogelijk?

Jouw gezondheid is extreem belangrijk, dus ik laat je graag zien hoe je bouwt aan gezonde gewoontes waarvan je écht GELUKKIG van wordt. (Grote kans dat je wat kilo’s kwijt raakt nu je snapt wat je lichaam nodig heeft.)

Ik volg op dit moment nog een dieet of levensstijl, is deze Health Guide dan wat voor mij?

Jazeker, je leert hoe dan ook om los van de tijdelijke oplossingen te kijken naar wat voor jou werkt.

Gaat deze Health Guide mij echt helpen? Ik heb voor mijn gevoel echt al vanalles geprobeerd.

HA, JE BENT HELEMAAL TOT HIER GEKOMEN!
Dan zit er een vezel in jou die schreeuwt om een andere aanpak 😉

Ik weet wat je ervaart en ik weet ook hoe het is om ervan verlost te zijn. Dat gun ik jou ook. Het is mijn missie om ervoor te zorgen dat jij ook weer volop kan genieten van het leven, je goed voelt en je de energie hebt om weer waardevolle tijd te gaan besteden aan dat wat je leuk vind. 

Dus, waar wacht je nog op?