Wil jij gezonder en gelukkiger leven?

In de PMA Health Guide vind jij de informatie die je nodig hebt om de eerste stappen te kunnen zetten.

Meer dan 50 pagina’s vol informatie, links en tips over voeding, beweging, stress, ontspanning en slaap.
Geen tijdelijke oplossingen meer, maar juist werken aan permanente oplossingen!

Krijg nu toegang tot de Health Guide voor slechts 25 euro.

Blijf niet rondlopen met dat slechte gevoel

Creëer de energie om weer te doen waar je gelukkig van wordt,
zodat het leven weer een feest wordt!

Hoe vaak heb je jezelf dit al horen vertellen?

 • Een paar kilo minder..
 • Een korte vakantie doet me vast goed..
 • In een nieuwe baan.. voel ik me vast weer beter

Het is tijd voor een permanente oplossing in plaats van allemaal tijdelijke oplossingen… 

 • Je weet al best veel over ‘gezond eten’ en hebt dan ook al de nodige voedingsschema’s, stappenplannen of trucjes geprobeerd.
 • Je zit vast in die vicieuze cirkel van weinig energie, van telkens op zoek naar iets nieuws, wat telkens toch niet werkt. 
 • Je bent het zat om methodes te volgen die niet bij je passen en maar tijdelijk resultaat geven.

Als jij dag in, dag uit, denkt dat je met een tijdelijke oplossing meer energie en plezier in je leven krijgt…

Dan kan ik je nu al vertellen dat het niet gaat werken.

Welke stappenplannen, challenges en tips je ook probeert, het zijn allemaal tijdelijke oplossingen. Je voelt je weer even gelukkiger.
Even, maar niet structureel.

Waarom?

Omdat je ‘even’ klakkeloos een methode volgt. Een oplossing die een ‘ervaringsexpert’ jou heeft aangeboden. Maar het probleem is: dat is hún oplossing, niet die van jou. Want wat voor een ander werkt, hoeft niet per se voor jou te werken.

Ben jij toe aan een alternatief, dat ook op de lange termijn voor jou werkt?

Speciaal voor jou heb ik de Health Guide ontwikkeld.
Een gids op weg naar een leven vol energie en plezier!

Met de Health Guide werk je stap voor stap aan:

 • Je voedingspatroon (zeg maar doei tegen jojo en terugval)
 • Weer een energiek lijf (én mindset) te krijgen (en ja, die twee zijn meer verbonden dan je denkt)
 • Hoe je snel winst kan behalen op het gebied van een gezonde levensstijl
 • Het vinden van een gezonde balans die voor jóu werkt

Mijn ervaring is niet relevant…

Ik ben Stefan, eigenaar van PMA Lifestyle. Ik geloof niet dat er één oplossing is die voor iedereen werkt. Jij bent uniek, en dus is de aanpak die voor jou nodig is om een gezonder en gelukkiger leven te leiden dat ook.

Bij mij krijg je geen quick fix, want ik weet uit ervaring dat die niet bestaan. Ook geloof ik niet in de oplossingen die voor ervaringsexperts hebben gewerkt en dus ook voor jou zouden werken. Nee, dat is zelfs extreem gevaarlijk.

Ik wil je daarom zelf laten ontdekken wat bij JOU past. Want alleen dan kan je er volledig achter staan en heb je blijvend resultaat. Geen tijdelijke oplossingen dus, maar een alternatief dat op de lange termijn voor meer energie en plezier in je leven zorgt.

Stefan

Zet vandaag dus nog de eerste stap naar een gelukkiger en gezonder leven met de Health Guide!

 • Je ontdekt in de Health Guide op welk leefstijlaspect jij vandaag nog kan behalen.
 • Je wordt geïnspireerd en aangezet om aan de slag te gaan met gezonde gewoonten.
 • Je krijgt handvatten aangereikt zodat je weer kan genieten en positief in het leven kan staan.

Word expert over jezelf en stapt uit de vicieuze cirkel van methodes en stappenplannen van “ervaringsexperts” die van korte duur zijn.

Geen tijdelijke oplossingen meer, maar juist werken aan permanente oplossingen!

Ontvang nu de Health Guide voor slechts 25 euro.

PMA Health guide mock up
PMA lifestyle coach, Stefan

Veel gestelde vragen:

Ik heb al van alles geprobeerd, kan de Health Guide mij helpen?

Ik geloof niet dat er één oplossing is die voor iedereen werkt. Daarom staan er ook geen standaard stappenplannen of ‘slimme’ trucjes in de Health Guide. De kennis die ik tijdens mijn opleiding tot leefstijlcoach heb opgedaan en de ervaring die ik heb opgedaan met cliënten heb ik daarom gebundeld. Zo kan je zelf ontdekken wat wel (en niet 😉 ) voor jóu werkt. Want alleen op die manier ga je een gezonde leefstijl op de lange termijn volhouden.

Ik voel me goed en mankeer lichamelijk niks, is de Health Guide dan wel iets voor mij?

Ik geloof sterk dat je goed voelen meer is dan alleen fysiek gezond zijn. Algehele gezondheid is een van de kernwaarden van PMA Lifestyle. Daarom vertel ik in de Health Guide niet alleen over fysieke, maar ook over mentale leefstijlaspecten, zodat jij je niet alleen lichamelijk fit voelt maar ook geestelijk gezond bent.

Wanneer kan ik aan de slag met de Health Guide?

Vandaag nog. 😉 Als je de Health Guide nu bestelt, heb je ‘m straks in je mailbox, waardoor je vandaag nog aan de slag kan met de eerste stappen te zetten naar een gezonder en gelukkiger leven.

Dus toekomstige genieter… Waar wacht je nog op?