Zit je niet lekker in je vel?

Je realiteit is nu dat…

 • Je van alles en nog wat hebt geprobeerd, een vaste ochtendroutine, meditatie, yoga, maar niets zorgt voor een blijvend resultaat
 • Je nog zo je best doet, toch worstel je met terugval momenten waar je jezelf dan weer knap schuldig door voelt (waarom lukt mij dit niet?!)
 • Je je soms afvraagt of er niet iets mis is met je, niks lijkt je uit dat dal te helpen (ben ik gewoon stuk?) 

MEER INFORMATIE IS NIET WAT JE NU NODIG HEBT, JE HOOFD ZIT AL VOL GENOEG. JE ZOEKT EEN LICHTPUNTJE AAN HET EINDE VAN DE TUNNEL

Precies ja.
Een inzicht wat je gaat helpen om de gezonde balans terug te vinden.
Alleen kun je er zelf maar niet de vinger opleggen wat je dan precies dwars zit en welke stappen je moet zetten

Voor je gevoel zit je vast in die vicieuze cirkel van telkens op zoek naar iets nieuws, in de hoop dat dit je wel goed doet voelen maar al snel blijkt dat het niet werkt.

 • Fanatiek op een nieuwe skill duiken..
 • Een korte vakantie want dan ben ik er even uit..
 • Of nee, een nieuwe baan.. daar voel ik me vast weer beter door

Als jij dag in, dag uit, denkt dat je iets anders of nieuws nodig hebt
om meer energie en plezier in je leven krijgt…

 • Blijf je continu onrustig. Je bent met je hoofd niet bij je vrienden en familie, waardoor je relaties niet lekker lopen.
 • In dat hoofd zit jij maar te malen en daar wordt je soms helemaal gek van. Die stemmetjes zijn killing. 
 • Je hoopt dat het de volgende keer echt anders zal zijn. Maar teleurgesteld (in jezelf) ben je voor je gevoel weer terug bij af bent.

IK WEET ALS GEEN ANDER HOE HET VOELT.

Ik dacht dat tot een paar jaar geleden namelijk ook ontzettend vaak. Ik dacht dat een vakantie mijn gevoelens en problemen zouden oplossen, maar niets bleek minder waar. Al vanaf de eerste dag na mijn vakantie kwamen alle negatieve gevoelens weer terug.

Je raadt het al: ik hield dit niet snel vol. In 2018 kreeg ik dan ook een burn-out. Ik kwam erachter dat tijdelijke oplossingen niet helpen en dat de kern van het probleem moet worden aangepakt. Ik ging gezonder eten, minder drinken en meer sporten.

Na 2 jaar hard werken en veel vallen en opstaan had ik eindelijk het resultaat dat ik wilde: ik voelde me weer goed, kon weer genieten en had weer energie om te doen waar ik gelukkig van word. En dat gun ik jou ook! Op een manier die bij jou past en voor jou werkt.

Dus wil jij weer:
🔥Lekker in je vel zitten en weten hoe je dit volhoudt?
🔥️Het patroon van vastlopen doorbreken?
🔥️Jezelf weer terugvinden?
🔥️Wil jij gezonde keuzes maken en nog steeds kunnen genieten?
🔥️Vol energie de dingen doen die je leuk vind?

GUN JEZELF DAN EEN WAKE UP CALL

“The wake up call” is een 1-op-1 sessie waarin ik 45 minuten lang samen met jou op zoek ga naar wat het is dat je nu tegenhoudt en wat je nodig hebt om daar vandaag al stappen in te zetten. 

Laat mij je spiegel zijn, zodat ik je een liefdevolle zet in de juiste richting kan geven. 

Na “The wake up call” :

 • Weet je wat jouw dwars zit
 • Waarom dit jou dwars zit (je leert jezelf beter kennen)
 • Is je kraakhelder waar je aan kan gaan werken
 • En is de volgende stap er ook een die je nu direct al kunt zetten. Die je beter doet voelen. Je meer energie geeft. En de brandstof zal zijn voor meer.

Laat The Wake-up Call je in beweging zetten en je inzichten geven.

Weg met dat gevoel van vastzitten.

Doorbreek de vicieuze cirkel met acties die je daadwerkelijk uitzicht bieden en verder helpen.

PMA lifestyle coach, Stefan

Veel gestelde vragen:

Hoe boek ik een wake-up call?

Zodra je op de button klikt wordt je naar de betaalpagina gebracht. Na betaling wordt je automatisch doorgestuurd naar mijn agenda. Hier kun je direct een sessie inplannen in mijn agenda. Mocht er geen passende tijd tussen zitten kan je altijd mailen en dan gaan we opzoek naar een moment dat wel voor jouw uitkomt. Via de mail ontvang je alle gegevens en de bevestiging van onze afspraak. De sessie vindt online plaats via Zoom.

Voor wie is de wake up call bedoeld?

Deze sessie is echt bedoeld voor mensen die niet lekker in hun vel zitten, maar op zoek zijn naar een uitweg. Ze hebben vanalles geprobeerd, maar lijken steeds weer terug bij af te komen. Ze willen helderheid, inzicht en een zetje in de goede richting.

Ik heb de wake-up call geboekt, wat als ik plots niet meer kan?

Dat kan natuurlijk altijd voorkomen. Mail me uiterlijk 24 uur van tevoren in via stefan@pmalifestyle.nl , dan kijken we samen naar een nieuwe datum.

JE BENT HELEMAAL TOT HIER GEKOMEN..

Dan zit er een vezel in jou die behoefte heeft aan een persoonlijk gesprek.

Ik weet als geen ander wat je ervaart en ik weet ook hoe het is om ervan verlost te zijn. Dat gun ik jou ook. Het is mijn missie om ervoor te zorgen dat jij ook weer volop kan genieten van het leven, je goed voelt en je de energie hebt om weer waardevolle tijd te gaan besteden aan dat wat je leuk vind. 

Dus, klaar voor die doorbraak?