Gun jezelf een Wake-up Call!

The Wake-up Call is een 1-op-1-sessie waarin ik 45 minuten lang samen met jou op zoek ga naar wat het is dat je nu tegenhoudt en wat je nodig hebt om daar vandaag al stappen in te zetten.

Laat The Wake-up Call je in beweging zetten en doorbreek de vicieuze cirkel.

Stop met je niet goed voelen.
Blijf er niet mee rondlopen.

Laat mij je spiegel zijn, zodat ik je een liefdevolle zet in de juiste richting kan geven.

Zit je niet lekker in je vel?
Je realiteit is nu dat…

 • je van alles en nog wat hebt geprobeerd – een vaste ochtendroutine, meditatie, yoga -, maar niets zorgt voor een blijvend resultaat.
 • je nog zo je best doet, toch worstel je met terugvalmomenten waar je jezelf dan weer knap schuldig door voelt (waarom lukt mij dit niet?!).
 • je je soms afvraagt of er niet iets mis is met je, niks lijkt je uit dat dal te helpen (ben ik gewoon stuk?).

Als jij dag in, dag uit, denkt dat je iets anders of nieuws nodig hebt om meer energie en plezier in je leven te krijgen…

 • blijf je continu onrustig. Je bent met je hoofd niet bij je vrienden en familie, waardoor je relaties niet lekker lopen.
 • zit jij maar te malen en daar word je soms helemaal gek van. Die stemmetjes zijn killing!
 • hoop je dat het de volgende keer echt anders zal zijn. Om daarna weer teleurgesteld (in jezelf) te zijn en voor je gevoel weer terug bij af bent.

Je hebt niet méér informatie nodig, je wilt juist gerichte stappen zetten om je goed te voelen.

DJe zit vast in die vicieuze cirkel van weinig energie, van telkens op zoek naar iets nieuws, wat telkens toch niet werkt. Je bent het zat om methodes te volgen die niet bij je passen en maar tijdelijk resultaat geven. Het is tijd voor een alternatief, dat bij jou pást en ook voor jou wérkt.

Wacht niet langer en boek vandaag nog je Wake-up Call!

In een 1-op-1-sessie gaan we 45 minuten actief aan de slag om te ontdekken wat het is dat je nu tegenhoudt en wat je nodig hebt om daar diezelfde dag al stappen in te zetten. Je leest het goed: diezelfde dag nog. 😉

Eva

 • Review wake-up call Eva
  Via via ben ik op de instagram van PMA Lifestyle gekomen. Na op de website rond te hebben gekeken heb ik een Wake Up Call gedaan met Stefan.

  Stefan stelde mij op m’n gemak, wat gelijk vertrouwen gaf voor de rest van de sessie. Ik kon open vertellen zonder dat hij daar een oordeel aan velde. Ik ging zelf open minded het gesprek in, maar doordat Stefan de juiste vragen wist te stellen kwamen we tot conclusies die ik zelf nooit had kunnen bedenken.

  Stefan weet waar hij over praat en hoe hij met iemand om moet gaan. Op geen enkel moment heb ik me geschaamd of bezwaard gevoeld om informatie te delen. Hij luistert naar wat je te vertellen hebt en neemt zijn tijd hiervoor. Ik heb me geen een seconde gehaast gevoeld.

  Stefan gaat professioneel te werk, blijft positief en stimuleert jou om dat ook te doen zonder dat dit opdringerig overkomt. Alle kwalificaties voor een goede coach!
  Eva

Mijn ervaring is niet relevant…

Ik ben Stefan, eigenaar van PMA Lifestyle. Ik geloof niet dat er één oplossing is die voor iedereen werkt. Jij bent uniek, en dus is de aanpak die voor jou nodig is om een gezonder en gelukkiger leven te leiden dat ook.

Bij mij krijg je geen quick fix, want ik weet uit ervaring dat die niet bestaan. Ook geloof ik niet in de oplossingen die voor ervaringsexperts hebben gewerkt en dus ook voor jou zouden werken. Nee, dat is zelfs extreem gevaarlijk.

Ik wil je daarom zelf laten ontdekken wat bij JOU past. Want alleen dan kan je er volledig achter staan en heb je blijvend resultaat. Geen tijdelijke oplossingen dus, maar een alternatief dat op de lange termijn voor meer energie en plezier in je leven zorgt.

Stefan

Dus gun jezelf een Wake-up Call

Na “The Wake-up Call”:

 • weet je wat jou dwarszit en waarom (je leert jezelf beter kennen);
 • is je kraakhelder waar je aan kan gaan werken;
 • en is de volgende stap er ook een die je nu direct al kan zetten. Die je beter doet voelen. Je meer energie geeft. En de brandstof zal zijn voor meer.

Laat The Wake-up Call je in beweging zetten en je inzichten geven. Doorbreek de vicieuze cirkel met gerichte stappen die je meteen verder helpen.

PMA lifestyle coach, Stefan

Veel gestelde vragen:

Ik heb al van alles geprobeerd, is The Wake-up Call iets voor mij?

Jazeker, The Wake-up Call is voor jou als je niet lekker in je vel zit en op zoek bent naar een oplossing. Geen tijdelijke oplossing, maar een permanente oplossing, die je op lange termijn gelukkiger maakt. Je wilt niet weer terug bij af komen, je wilt helderheid, inzicht en een zetje in de goede richting.

Hoe boek ik een Wake-up Call?

Zodra je The Wake-up Call hebt besteld, word je automatisch doorgestuurd naar mijn agenda. Hier kan je direct een sessie inplannen op een dag en tijdstip dat voor jou het beste uitkomt. Mocht er geen passende tijd tussen zitten kan je altijd mailen en dan gaan we samen op zoek naar een moment dat wel voor jou uitkomt. Heb je The Wake-up Call ingepland? Yes! Via de mail ontvang je dan alle gegevens en de bevestiging van onze call, die online via Zoom plaatsvindt.

Ik heb The Wake-up Call geboekt, wat als ik plots niet meer kan?

Dat kan natuurlijk altijd voorkomen. Mail me uiterlijk 24 uur van tevoren via stefan@pmalifestyle.nl , dan kijken we samen naar een nieuwe datum en plannen we een nieuwe Wake-up Call in.

Dus toekomstige genieter… Waar wacht je nog op?