PMA lifestyle coach Stefan

Over mij

Mijn naam is Stefan de Baat (1991) geboren en opgegroeit in de Hoeksche Waard. In 2013 heb ik mijn HBO opleiding civiele techniek aan de Hogeschool Rotterdam afgerond en ben ik aan het werk gegaan als ingenieur. Na 7 jaar gewerkt te hebben in de techniek bij een ingenieursbureau merkte ik steeds meer dat ik iets miste in mijn leven. Toen heb ik besloten een HBO opleiding tot leefstijlcoach te gaan volgen; deze opleiding heb ik in 2020 heb afgerond. Tijdens de opleiding heb ik mijzelf leren kennen en mijn passie ontdekt; het coachen van mensen naar een gezonde leefstijl en een gelukkig leven.

Een van de basisgedachten waar ik zelf altijd veel kracht uit heb gehaald was PMA oftewel “Positive Mental Attitude”. PMA is dan ook de basis geworden voor mijn bedrijf en ik hoop andere mensen hiermee te kunnen helpen en ondersteunen.

Naast PMA als mindset zijn sport, voeding en ontspanning ook een belangrijk onderdeel van mijn leven. Ik let op wat ik eet en kies (bijna) altijd voor de gezondste optie. Daarnaast sport ik vier keer in de week waarvan drie keer mixed martial arts (combinatie van verschillende vecht- en verdedigingsporten).

Wil je kennis maken? Neem contact op via +31 621835779 of het contactformulier.