Visie van PMA Lifestyle

POSITIVE

MENTAL

ATTITUDE

“Positive mental attitude” ofwel een positieve mindset is de kern waaruit PMA Lifestyle werkt. Door problemen op een positieve oplossingsgerichte manier te benaderen en de focus te leggen op iedere overwinning in de richting van jouw doel.

Daarnaast is jouw gezondheid meer dan je lichamelijk goed voelen. Jouw mentale gezondheid is minstens zo belangrijk. Wanneer dit in balans is zal je merken dat je veel meer haalt uit alles wat je doet. Dit kan in je werkomgeving zijn, maar ook in je privéleven.

Iedere vooruitgang die jij behaalt is een overwinning die jouw dichterbij jou doel brengt.
Bij PMA Lifestyle ligt de nadruk dan ook op iedere stap die jij maakt in de richting van jouw doel
ongeacht of dit een grote of een kleine stap is.

Voor wie is PMA Lifestyle

Coaching bij PMA Lifestyle is voor iedereen die een positieve verandering in zijn of haar leven wilt of aan zijn gezondheid wilt werken. Dit kunnen grote dingen zijn waar je al even mee zit, kleine dingen of juist acute dingen waar je meteen iets mee wil.

Ook beperkt PMA Lifestyle zich niet alleen tot de grote leefstijl aspecten in je leven. Heb jij behoefte om over één bepaalde (terugkerende) situatie één of een aantal coaching sessies te houden dan is dit ook mogelijk.

  • Je probeert met regelmaat te sporten maar dit lukt niet?
  • Je komt iedere dag gestrest thuis van je werk?
  • Je kan geen rust vinden in je dagelijks leven?
  • Je wilt van alles doen maar steeds weer loopt je planning in de soep met als gevolg een bak stress?
  • Het lukt je niet om te ontspannen of goed te slapen?
  • Je wilt afvallen maar geen enkel dieet werkt?
  • Je bent niet tevreden met je algehele gezondheid?

Komt één van deze dingen je bekend voor of loop je tegen iets anders aan? Neem dan contact met mij op en dan gaan we samen kijken of ik jou kan helpen.

Zeker ook de kleine dingen die je wel dwars zitten maar waarvan je denkt: het valt allemaal wel mee.
Dit zijn juist vaak de dingen die uiteindelijk opstapelen en teveel worden.
Wanneer je deze meteen aanpakt kunnen deze niet groeien naar dingen die in je leven een grote impact hebben.

Hoe werkt PMA Lifestyle

PMA Lifestyle gaat uit van een oplossingsgerichte aanpak. We beginnen eerst met een intake gesprek waar we elkaar leren kennen en helder krijgen wat jouw doel of probleem is. Vervolgens gaan we samen kijken wat jij nodig hebt. Zodra dit duidelijk is gaan we aan de slag om jou te voorzien van alle informatie en motivatie die je nodig hebt om je te doel te bereiken.

Voor werkgevers

Heb jij je wel is afgevraagd hoe je de productiviteit en de zingeving van je werknemers kan verbeteren en ziekte verzuim kan verminderen? Wellicht kan (leefstijl)coaching voor jouw werknemers een uitkomst bieden. Wanneer jouw werknemers een gezonde leefstijl hebben en geen last hebben van stress zullen zij productiever zijn en meer zin hebben in hun werk. Dit levert een voordeel op voor zowel de werkgever en de werknemers. Neem voor een vrijblijvend gesprek of offerte contact met mij op.

Coaching

In het coaching traject gaan wij samen kijken hoe jij je beter gaat voelen en optimaal kan genieten. Tijdens het traject staan de volgende kernwaarden centraal:

  •  PMA oftewel “Positive Mental Attitude”: Door een positieve mindset kan je al heel veel bereiken, tijdens onze sessie zal dit dan ook centraal staan;
  • Algehele gezondheid: De reguliere gezondheidszorg zegt vaak dat je gezond bent als je lichamelijk niets mankeert. Ik ben er echter van overtuigt dat je pas echt gezond bent als jij je ook zo voelt, dit betekend dat jij je lichamelijk fit voelt maar ook geestelijk gezond;
  • Zingeving: Doen wat jij wilt is wat jou gelukkig zal maken dit maakt de match tussen wat je doet en wat je wilt extra belangrijk.

Ervaringen met PMA Lifestyle

Cato


De afgelopen maanden ben ik met veel plezier door Stefan gecoacht. Ik zeg met veel plezier, omdat ik met iedere nieuwe sessie merkte dat ik sprongen vooruit maakte. Toen ik bij hem aanklopte, nam ik veel te veel hooi op mijn vork, wist ik niet goed hoe ik nee moest zeggen en had ik vanwege Tante Coroon niet de meest gezonde leefstijl. Stefan heeft me al tijdens het eerste gesprek advies gegeven waarmee ik aan de slag kon gaan. Dat vond ik erg fijn. Ook legt hij tijdens de coaching het grotere verband van zijn adviezen uit. Zo begreep ik waar hij met zijn vragen naartoe wilde en waarom het relevant was voor mijn levensstijl. Ik heb nu veel meer handvaten om de volgende keer betere keuzes te maken (en om nee te zeggen!). Stefan is professioneel en flexibel en dat is erg fijn voor een jonge student. Ik kan op dit moment veel beter met de eerdergenoemde aandachtspunten omgaan. Maar ik weet zeker dat als ik weer ergens tegenaan loop, ik aanklop bij Stefan!

Daphne


Via Facebook kwam ik terecht bij Stefan. Ik heb recentelijk een ADHD diagnose gekregen en worstel al jaren met de wil om dingen in mijn leven te veranderen, maar mis elke keer weer dat stukje motivatie. Ik dacht altijd dat verandering en dingen aanpakken van de een op de andere dag moest gebeuren: een knop die om gaat, als het ware. Maar met Stefan ben ik in gaan zien dat alles stap voor stap gaat. We gaan elke sessie op zoek naar een nieuw doel en bedenken samen hoe ik die kan bereiken. De nadruk ligt nu veel meer op kleine overwinningen en wat wél lukt, ook als andere dingen niet lukken. Stefan is een fijne en rustige coach, hij luistert goed en heeft duidelijk door welk tempo en welke doelen bij mij passen. We zijn nu 4 sessies verder en ik merk wel degelijk verschil in hoe ik dingen aanpak en hoe ik me voel.