Logo_PMA_Lifestyle_smaller

Plan jouw match call!

Wat leuk dat je kennis wilt maken en de volgende stap zet naar meer energie en positiviteit in je leven! In deze gratis match call leren wij elkaar kennen en kijken we samen hoe ik jou kan helpen.

Wanneer ik je kan helpen en jij hebt hier ook een goed gevoel bij plannen we het kick off gesprek in en starten we met jouw coachingstraject. Als ik niet zeker ben of ik jouw kan helpen zal ik dit ook eerlijk tegen je zeggen en als je zelf twijfels helpt ben jij natuurlijk vrij om deze te delen.

Plan nu je match call direct in mijn agenda. Selecteer de datum die jou het beste uitkomt en vul je gegevens in.

  • De match call is gratis en vrijblijvend;
  • We leren elkaar kennen voor het starten van een traject;
  • Na de call weet jij precies waar je aan toe bent;
  • Heb je nog vragen dan kan je deze in de call stellen.