Wil jij een gratis Health Boost?

Het is mijn doel om mensen zoals jou te helpen met hun gezondheid. Om ervoor te zorgen dat jij jouw doelen bereikt.

Denk bijvoorbeeld aan:

  • Stoppen met die ongezonde gewoonte
  • Beter omgaan met stress
  • Meer bewegen en sporten
  • Wat kilo’s kwijtraken
  • Of iets heel anders?

 

Daarom heb ik de gratis Health Boost in het leven geroepen. Iedere week selecteer ik een aantal mensen die willen werken aan hun gezondheid. Tijdens deze Health Boost krijg je van mij concrete tips waar je meteen mee aan de slag kan.

Wanneer je op basis van onderstaande vragen uitgekozen word voor een Health Boost neem ik contact met je op en plannen we een datum en een tijdstip in.

Blijkt tijdens de Health Boost dat we beide enthousiast zijn en je meer wilt dan een aantal tips, dan kunnen we samen verder in een coachingtraject om jou nog verder te helpen. Geen zorgen je zit met deze Health Boost nergens aan vast en we gaan in dit half uur eerst samen kijken hoe ik je meteen verder kan helpen met jouw gezondheid!

Health Boost

Beantwoord deze vragen

    Wat is je doel? *